Du får:

* Personlig tilrettelegging og hypnoterapi.
* Opplæring i tankefeltteknikk for å fjerne ubehag
* Boken «Røykfri NÅ» med cd (verdi kr. 350,-)

Hypnoterapi (hypnose i terapeutisk arbeid) er den mest effektive metoden som kan benyttes hvis du ønsker å bli røykfri. I England anerkjenner «The British Medical Association» hypnose som den mest effektive behandlingen mot røykeslutt.

Slik går det til:

Time 1: Her benyttes ulike kognitive tilnærminger i tillegg til at vi kartlegger selve uvanen og ser på årsakene til at du har bestemt deg for å kvitte deg med denne uvanen for godt. Du får med deg hjem et hefte som du skal lese – i tillegg til noen effektive øvelser du selv skal gjøre frem til din “frigjøringsdag”. Disse øvelsene er enkle og tar nesten ikke tid – men de har stor påvirkningskraft.

Time 2: I denne timen benytter vi ulike terapiformer (bl.a. hypnose) som er med på å gjøre deg klar til din frihet.

Time 3: Det er på denne timen du kutter denne uvanen. Til det bruker vi hypnose. Fra første timen og frem til siste timen har vi på en systematisk måte omprogrammert ditt ubevisste sinn – slik at når vi kommer til siste timen er vi klar til å sku av den bryteren som har fått deg til å røyke.

Hva koster det?

Røykeslutt hos oss er tre og en halv fulle klokketimer à 60 min. Prisen på kr. 3.300 inkluderer boken «Røykfri NÅ» som også inneholder en avansert hypnotisk lydfil for forsterkning, som vil fortsette å hjelpe deg – også i tiden etter at du er blitt røykfri. Det er også mulig å delbetale ved behov. Hvis du ikke har behov for, eller ønsker boken «Røykfri NÅ», vil behandlingen koste kr. 2950,-.