Nordstrand psykoterapi tilbyr tjenester innen et bredt spekter av vanlige problemområder, inkludert:

Stress / angst / fobier

Stress og angst er blant de vanligst presenterte problemer i dag. Virkningene av angst og fobier kan infiltrere andre områder av våre liv som raskt påvirker søvn, humør, relasjoner, karriere, utfoldelse, beslutningstaking og mye mer.

Angst er ikke en del av en person, det mer et «program» som personen kjører. Mens det kan forventes at livet kan kaste deg sporadisk i en «salto», kan vi lære deg å avstresse og takle press. Vi bruker tankefeltteknikk og hypnoterapi for å fjerne eventuell oppbygging av stress og lære deg ressurser for å overvinne angst permanent.

Depresjon

Depresjon påvirker mer enn 1 av 5 personer. Vanligvis brukes farmakologiske medisiner og psykologiske intervensjoner til å behandle depresjon. Psykologisk intervensjon kan være svært vellykket, men det er vanligvis en behandling som tar mye tid (12-20 økter). Hypnoterapi er et meget godt, hurtigvirkende alternativ for behandling av depresjon. Vi forventer å se noen positive resultater i løpet av de første to økter.

Røykeslutt

Ønsket om å slutte å røyke er en av de vanligste grunnene til at folk kommer til en hypnoterapeut. Mange terapeuter vil tilby en standardisert «one size fits all» tilnærming til å slutte å røyke eller kvitte seg med annen avhengighet. Dette kan være greit for en kortsiktig løsning, men hvis vi ikke behandler «triggerne» som utløste disse problemene, vil sannsynligheten for tilbakefall etter en en stund øke markant. Hos oss jobber vi sammen med klienten for å finne ut hva som driver dem til å røyke. Dette blir et fokuspunkt i terapien for å sikre varige resultater.

Søvnproblemer

Hypnoterapi er gunstig for behandling av søvnproblemer, inkludert søvnløshet som kan ha ødeleggende effekt på klienter. Som oftest er søvnløshet vanligvis forårsaket av angst. Når folk blir engstelig for ikke å få sove og deretter setter seg fast i et mønster av overdreven over-analyse, har søvnløsheten en tendens til å «bite seg selv i halen».

Vektreduksjon – Virtuelt Gastrisk Bånd

Virtuelt gastrisk bånd er en ikke-kirurgisk teknikk som bruker den hypnotiske effekten for å fremme et trygt, naturlig vekttap ved å endre matvaner. Det endrer hvordan du tenker om mat og gir et forutbestemt resultat. Den kliniske hypnoterapien overbeviser hjernen om at magen er full etter inntak av en viss mengde mat, og at det ikke er behov for mer.
Dette er ikke en diett, men fokuserer heller på å redusere mengden av matinntak, slik at kundene kan spise hva de vil i mindre porsjoner.
Virtual Gastric Band Program består av 4 økter. Øktene er utformet for å fremme varig endring for kundene. Dette programmet er et flott alternativ for folk som vurderer gastric band kirurgi og folk som har en tendens til å overspise.

Bryte dårlige vaner

Mange har små vaner som de ønsker å endre eller gi opp. Vi hjelper mennesker til å overvinne vaner som neglebiting, hår trekking og mye mer.

Det kan sies at en vane kan dannes etter 5 tilfeller. Første gang er en forekomst, den andre en tilfeldighet, den tredje et mønster, den fjerde forming av en vane og på den femte forekomsten er vanen dannet. Hvis slike vaner kan dannes raskt, tenk hvor raskt de kan demonteres.

Parterapi

I parterapien hos oss er en mannlig og kvinnelig terapeut tilstede for hjelp og støtte, en ofte svært nyttig kombinasjon. Vi jobber etter en vitenskapelig basert behandlingsmetode som er systematisk lagt opp.

a