Slipp løs ditt virkelige potentiale!

Discover the simple 3 Steps that I Discovered to Hack Productivity.
It works %100. Wanna transform your life?

— About Me

I help people to discover their true potential.

Jeg jobber med deg som er over 18 år og som har et adferdsproblem som du ønsker å løse, men du vet ikke helt hvordan. Du ønsker å forbedre noe og ser etter nyttige redskaper og teknikker du kan bruke.

Suksess skjer ikke over natten. Mange av de menneskene du beundrer, lyktes ikke på grunn av ett “skippertak”, men snarere en rekke små og konsekvente handlinger over tid. Derfor hjelper det å fokusere på å gjøre det faktiske arbeidet som må gjøres. Du kan inspirere deg selv til handling. Du må omfavne prosessen og nyte den. 

Mange ser etter hemmeligheter, triks eller snarveier som vil gjøre ALT bedre akkurat nå. Men dessverre fungerer ikke livet slik. Suksess skjer ikke over natten. Men livet er en reise, ikke en maraton, så du har alltid en ny mulighet til å starte på nytt og forbedre deg.

Egil Fjellgaard

0
ÅRS
ERFARING
0
Engasjerende tall
0
Engasjerende tall
0
Engasjerende tall
0
Engasjerende tall

— Hvordan det virker?

Enkle steg til forbedring

Alt starter med det første skritt.

Learn about how them you went down prying the wedding ring off his cold, dead finger. I don’t know what you did, Fry, but once again, you screwed up! Now all the planets are gonna start cracking wise about our mamas.

Klar for å starte?

Fyll ut skjemaet og jeg tar kontakt med deg.

All queries are replied within 24hrs.

Ta en beslutning

Lorem ipsum dolor sit amet, mea ei viderer probatus consequuntur, sonet vocibus lobortis has ad.

Avtal et møte

Lorem ipsum dolor sit amet, mea ei viderer probatus consequuntur, sonet vocibus lobortis has ad.

Vis engasjement

Lorem ipsum dolor sit amet, mea ei viderer probatus consequuntur, sonet vocibus lobortis has ad.

Du opplever ditt nye potensiale

Lorem ipsum dolor sit amet, mea ei viderer probatus consequuntur, sonet vocibus lobortis has ad.

Results I have
helped create

Hear out what my clients say about me.

GET INSTANT ACCESS TO THE FREE

Self Development Course

Learn about how them you went down prying the wedding ring off his cold, dead finger. I don’t know what you did, Fry, but once again, you screwed up!

Weekly Newsletter

Get my tips directly into your inbox.

Every Monday get a free tip!

Nyhetsbrev

Kontoret

Mine klienter kommer fra alle samfunnslag og har ulike grunner for å søke hjelp. Jeg jobber vanligvis med klienter som ønsker å bevege seg fremover og overvinne problemtilstander.

Behandlinger som tilbys i tillegg til samtaleterapi

Psychotherapist talking to beautiful young caucasian woman lying on couch with closed eyes during appointment in office, selective focus. Psychotherapy concept

Hypnoterapi

Hypnoterapi er hypnose brukt i terapi, og er en godkjent, alternativ og moderne behandlingsform.

Hypnose er effektivt ved enkle tilstander som angst, fobier og indre uro ved at det kan hjelpe kroppen ut av krisemodus og inn i en tilstand der den igjen kan hvile og hente seg inn.

Gestaltterapi

Ordet gestalt er tysk og kan oversettes med et meningsfylt hele eller et komplett mønster. Det er en form for samtaleterapi som hjelper deg å utvikle bevissthet og forståelse for dine følelser, behov, tanker og reaksjonsmønstre.

Ut fra den antagelsen at vi alle har gode grunner til å være som vi er, rettes oppmerksomheten mot hvilke mønstre eller livsvaner som skaper problemer her og nå.

Tankefeltterapi (EFT)

EFT er en videreutvikling av  tankefeltterapi, en form for akupunktur uten bruk av nåler. Det kan brukes til å løse opp i følelsesmessige blokkeringer av forskjellig art.

EFT kan brukes på svært mange områder, alt fra traumatiske opplevelser, via allergier, fobier, sug/avhengighet til fysiske problemer.