Ta et nytt grep!

Symptomer De langt fleste av våre klienter tar kontakt med ønske om behandling med hypnose. Ikke så rart ettersom mange opplever hypnose som en behagelig og beroligende terapiform som har vist seg å ha en positiv effekt på mental og fysisk helse.

Noen av behandlingene vi tilbyr

Angstplager

Husk at du kan få hjelp. Målet med behandlingen er å få kontroll over angsten. Vi bruker generell informasjon om angsttilstanden, samtaleterapi samt hypnose og tankefeltteknikk til å produsere en variasjon av positive effekter.

Øk din selvfølelse

Ved bevisst å lære å bli bedre kjent med deg selv, kan du gi slipp på noen av dine selvdestruktive tanker som har blitt en kjent og trygg sannhet, men slett ikke ønskelig. Dette kan gradvis skape et bedre selvbilde og en bedre selvtillit.

Frykt og fobier

Fobi er en irrasjonell frykt for noe man egentlig vet ikke er farlig, som f.eks edderkopper her til lands. Alle vet at edderkopper i norske hus er harmløse. Allikevel kan den irrasjonelle frykten bli aldeles lammende.

Her vil vi bidra til å skape en trygg atmosfære og møte deg der du er. Derfor er det viktig for oss at du skal føle deg sett, hørt og anerkjent, og forstått ut i fra ditt verdisystem.

Våre klienter kommer fra alle samfunnslag og har ulike grunner for å søke hjelp. 

Vårt eneste krav til våre kunder er at de har et visst nivå av ansvarlighet for seg selv og er dedikert til å gjøre det arbeidet som det tar å endre og oppnå sine mål. Det er også viktig at du har god forståelse for det norske språket.

Hvis du er forpliktet til å nå målet ditt, så er vi det.